The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր

The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր
The Netherlands Diary

Tuesday 1 December 2020

Նիդերլանդներում գործող «Գլաձոր» ուսանողական կազմակերպությունն ընտրեց 15-րդ խորհրդի նոր ղեկավար կազմը

Նիդերլանդներում գործող «Գլաձոր» ուսանողական կազմակերպությունն ընտրեց 15-րդ խորհրդի նոր ղեկավար կազմը: Նրանք արդեն ներկայացրել են իրենց տարեկան կատարվելիք աշխատանքների ծրագիրը:

 ՈՒսանողներն  իրենք են ներկայացել` պատմելով իրենց մասին:

 Իմ անունը Լինետ Բողոսյան է եւ ես իսկապես սիրում եմ, որ կարող եմ հետեւել գալիք տարվա PR հանձնակատարի պարտականություններին: Ուզում եմ ներկայացնել ինձ դեռ չճանաչողների համար 

Beste leden van Gladzor,

Mijn naam is Linet Boghossian en ik vind het hartstikke leuk dat ik voor het komend jaar de taken van de PR-commissaris in het bestuur kan opvolgen. Graag wil ik mijzelf even voorstellen, voor diegene die me nog niet (goed) kennen.

Ik ben 17 jaar oud, zit momenteel in mijn examenjaar van het VWO (NG), ben woonachtig in Hengelo en ik ben een Iraanse-Armeniër (Parskahay). Ik ben via familie in aanraking gekomen met Gladzor en zelf heb ik familieleden die deel hadden genomen aan het oude bestuur. Mijn eerste echte kennismaking met Gladzor was tijdens een borrel in Enschede, ongeveer 1,5 jaar geleden, en mijn leukste evenement was de succesvolle barbecue in juli. Ik heb sinds mijn eerste evenement al een superfijne ervaring gehad, ik werd hartelijk verwelkomd en leerde al gelijk nieuwe mensen kennen. Ook door de ervaringen van mijn familieleden werd ik super enthousiast om dus deel te nemen aan het bestuur!

De reden dat ik denk dat ik geschikt ben om deze functie te kunnen vervullen is vooral omdat ik al ervaring heb van een bestuur waar ik in het verleden aan heb deelgenomen (de BLV), dit is een feestcommissie bij mij op school. Hier was ik ook een PR-commissaris en was mijn taak o.a. om posters te maken en evenementen te promoten. Ik ben verder erg sociaal en open, dit is een goede kwaliteit om te hebben als een PR-commissaris.

Ondanks de lastige situaties waar wij ons nu in bevinden, kijk ik erg uit naar het komend bestuursjaar en hoop ik jullie bij de evenementen te kunnen zien en beter te kunnen leren kennen. Ik sta gerust open voor vragen.

Liefs,

Linet Boghossian 

ASV Gladzor, PR-commissaris bestuur 15


Գլաձորցիներ ջան, Իմ անունը Թրիսթն Արզմանյանս է եւ մեծ ուրախությամբ ուզում եմ հայտարարել, որ ես նոր PR հանձնակատարն եմ գալիք խորհրդի տարվա համար!

Beste Gladzorianen, 

Mijn naam is Tristen Arzmanians en met veel blijdschap wil ik bekend maken dat ik de nieuwe PR-commissaris ben van aankomend bestuursjaar! 

Een korte introductie over mij: Ik ben 19 jaar oud, ik woon in Vlaardingen (omgeving Rotterdam) en ik ben een Iraanse-Armeniër (Parskahay). Ik zit nu in het eerste jaar van Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Buiten de universiteit om heb ik ook een baantje bij de Lidl. Vrije tijd is ook belangrijk natuurlijk, daarom speel ik piano, game en houd ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.  

Ik ben zelf in aanraking gekomen met Gladzor aan het einde van 2019, doordat ik via via te horen had gekregen dat er een Armeense Studenten vereniging was in Nederland. Aan het begin van 2020 heb ik de keuze gemaakt om naar Arnhem te gaan voor de borrel. Dit was naar mijn mening één van de beste keuzes die ik gemaakt heb. Dit was natuurlijk een goede manier om op gezellige wijze in contact te komen met Armeniërs. Helaas kwam corona een rol spelen en gingen veel activiteiten niet door. 

De reden dat ik de functie als PR-commissaris tot me wil nemen is omdat ik ervan hou om sociaal contact te leggen met anderen. Ik vind dat onze vereniging steeds meer leden moet hebben zodat onze kring groter en groter wordt. Hier wil ik op deze manier mijn steentje bijdragen! 

Ik ben zeer enthousiast voor aankomend bestuursjaar, vooral omdat het het derde lustrum is van ASV Gladzor. Ik kan vol trots zeggen dat wij, bestuur 15, heel veel leuke ideeën hebben om een succesvol jaar te maken voor jou en voor ons. Ik kan niet wachten totdat ik iedereen persoonlijk kan ontmoeten en een drankje kan doen met jullie. 

Ik heb veel vertrouwen in ons bestuur en onze leden, samen staan we sterk! Hopelijk zien wij elkaar zo snel mogelijk bij één van onze evenementen. 

Groetjes, Tristen Arzmanians 

PR-commissaris, ASV Gladzor bestuur 15


Գլաձորի հարգելի անդամներ, Իմ անունը Սանդրա Ֆահեմ է եւ ես ուրախ կլինեմ սկսել այս տարի որպես արտաքին համակարգող ԱՍՎ Գլաձորում!ASV Gladzor


Beste leden van Gladzor,

Mijn naam is Sandra Fahem en met veel plezier zal ik dit jaar beginnen als externe coördinator bij ASV Gladzor! Ik ben 22 jaar en woon in Voorschoten. Hiervoor heb ik de bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen afgerond en ben ik momenteel bezig met het tweede jaar van de master Farmacie aan de Universiteit Leiden. 

Tot een paar jaar terug wist ik niet dat er een Armeense vereniging bestond in Nederland totdat ik tijdens mijn bachelor Tatewik tegenkwam. Zij vertelde mij met veel enthousiasme over Gladzor, waardoor ik steeds meer interesse kreeg. Ondanks dat ik geen event heb kunnen bijwonen heb ik besloten om gelijk de diepte in te springen door bij het bestuur te gaan. Als half Armeense en half Afghaanse heb ik nooit de Armeense taal kunnen leren gezien wij thuis Russisch spreken. Ik kijk er dan ook erg naar uit om nog dichter bij mijn afkomst te komen en daarnaast veel meer te leren over de taal, cultuur, geschiedenis en over het Armeense volk.

Als externe coördinator zal ik het contact beheren naar andere organisaties en mij bezighouden met de samenwerkingen. Daar heb ik al ervaring mee dus ik kijk ernaar uit om hierin een bijdrage te kunnen leveren. Naast mijn functie vind ik het ,vooral sinds de huidige omstandigheden, nóg belangrijker om als Armeniërs samen te komen en elkaar te steunen. Ik hoop dat wij als bestuur hierin kunnen bijdragen en er een heel mooi jaar van zullen maken. Ik kijk ernaar uit om dit te vervullen en iedereen snel te kunnen ontmoeten!

Veel liefs, Sandra

Externe coördinator, ASV Gladzor bestuur 15


Իմ անունը Դիանա Ագաբեկյան է, իսկ այս տարի Գլաձորի փոխնախագահն եմ ։
Թույլ տվեք ինձ ներկայացնել կարճ ։ Ես 24 տարեկան եմ ։ Ես հոգեբանություն եմ սովորում Նիջմեգենի Բաց համալսարա

Beste leden, 

Ik ben Diana Agabekian en dit jaar ben ik vicevoorzitter van Gladzor. 

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben 24 jaar oud. Ik studeer Psychologie aan de Open Universiteit in Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met mijn minor Gezondheidspsychologie. Naast het studeren houd ik mij bezig met werken, sporten en breng ik mijn tijd door met familieleden.

Buiten deze hobby's om vind ik het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en te blijven leren. Deze combinatie van uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en plezier heeft ertoe geleid dat ik de functie als vicevoorzitter wil gaan vervullen.  

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen bij Gladzor of tijdens onze activiteiten. Ik kan vooral niet wachten om ons lustrum met jullie te vieren. Laten we er een jaar van maken dat we nooit zouden vergeten!

Liefs,

Diana Agabekian

Vicevoorzitter, ASV Gladzor bestuur 15


ՀՊՎ Գլաձորի հարգելի անդամներ,

Իմ անունը Hovik Sepoyan է եւ մեծ ոգեւորությամբ կարող եմ հայտարարել, որ գալիք խորհրդի նախագահն եմ լինելու

Beste leden van ASV Gladzor,

Mijn naam is Hovik Sepoyan en met veel enthousiasme kan ik bekendmaken dat ik de voorzitter van het aankomende bestuursjaar zal zijn.

Ik ben 20 jaar en op dit moment bezig aan mijn derde jaar van de bacheloropleiding International Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met ASV Gladzor in 2018, waarna ik een lange periode niet aanwezig ben geweest. Toen ik het afgelopen gala bezocht, realiseerde ik mij wat ik al die tijd gemist had. Het gala was mij heel erg bevallen en ik voelde me dan ook gelijk thuis. Dit heeft ertoe geleid dat ik gemotiveerd werd om actiever betrokken te zijn bij de vereniging.

Verder hebben de tragische gebeurtenissen in ons land een belangrijke rol gespeeld bij mijn beslissing. Ik zie ASV Gladzor als de perfecte kans om Armeniërs bij elkaar te brengen in deze moeilijke periode en om een bijdrage te leveren aan onze gemeenschap. Als Armeniër met van één kant wortels in ons historische West-Armenië en van de andere kant in het huidige Armenië, begrijp ik al te goed hoe belangrijk het is dat wij vandaag de dag één zijn. Door voorzitter van ASV Gladzor te worden, hoop ik dan ook om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Ik zal ervoor zorgen dat alles binnen de vereniging soepel verloopt en dat er alles aan gedaan zal worden om aan de verwachtingen van onze leden te voldoen. Gezien de situatie rond het Coronavirus, staan we voor een ingewikkelde periode met betrekking tot het organiseren van evenementen. Echter, deze situatie biedt ook kansen om door middel van creativiteit met unieke en leuke activiteiten te komen. Ik kijk er erg naar uit om deze activiteiten te kunnen organiseren, verbondenheid te creëren en daarnaast ook plezier te hebben. Het staat bij ons voorop dat elke Armeniër, ongeacht achtergrond, zich welkom voelt.

Ik heb veel vertrouwen in dit jaar en hoop jullie zo snel mogelijk persoonlijk te ontmoeten en te leren kennen.

Tot ziens bij de aankomende evenementen!

Hovik Sepoyan

Voorzitter ASV Gladzor, bestuur 15

 

Հարգելի անդամներ,

Իմ անունը Անուշ վան դե Ֆելդեն է եւ ես այս տարի մեծ ոգեւորությամբ կկատարեմ քարտուղարուհու պարտականությունը...



Beste leden,

Ik ben Anoush van de Velde en ik zal dit jaar met veel enthousiasme de functie van secretaris vervullen.

Om mezelf even kort voor te stellen. Ik ben 19 jaar en zit in mijn eerste jaar rechten aan de universiteit Utrecht. Ik ben half Armeens en half Nederlands. Al iets meer dan een jaar ben ik lid van ASV Gladzor. Daarnaast heb ik een half jaar als secretaris in bestuur 13 gezeten. Ik heb dus al ervaring als secretaris en daarom wilde ik graag ook weer deze functie vervullen.

Vanaf het moment dat ik voor het eerst naar ASV Gladzor ging voelde ik mij er erg welkom. Ik heb heel veel leuke mensen ontmoet en evenementen bijgewoond. De leukste evenementen waren het gala van bestuur 13 en de kleine reis naar Brussel van bestuur 14. Ik wilde weer in het bestuur van ASV Gladzor, omdat ik het belangrijk vind dat er een plek is waar Armeense studenten elkaar kunnen ontmoeten. Hier wil ik mij ook graag voor blijven inzetten.

Dit jaar is het 15 jaar bestaan van ASV Gladzor en kijken wij er als bestuur 15 erg naar uit om dat met jullie te vieren. Ik hoop jullie allemaal tijdens een van onze events te ontmoeten!

Groeten, Anoush

Secretaris, ASV Gladzor bestuur 15


Բարև բոլորին, իմ անունը` Արման Աբրահամյան է, ես լինելու եմ «Գլաձորի» գանձապահը...



Hallo allemaal! 

Mijn naam is Arman Abrahamjan en ik zal dit jaar de penningmeester zijn van ASV Gladzor. Ik ben 22 jaar oud en momenteel bezig met mijn MSc Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Ik ben geboren in ‘s-Hertogenbosch maar opgegroeid in het kleine dorpje Winssen in de omgeving van Nijmegen. Van jongs af aan heb ik gevoetbald in teamverband en daarnaast ook de mooie sport judo beoefend tot aan mijn 17e. Nu sport ik af en toe nog in de sportschool of samen met vrienden en familie. Naast sporten neem ik ook graag deel aan verschillende sociale activiteiten en sta ik altijd open voor iets nieuws. 

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Gladzor was tijdens een gezellige borrel in Arnhem. Als gevolg daarvan kreeg ik meer interesse in de vereniging. Uiteindelijk heeft dit zoals jullie kunnen zien geleid tot een bestuursfunctie! Het beste aan onze vereniging, naar mijn mening, is het samenbrengen van de Armeense jongeren op landelijk niveau. Vooral aangezien we maar een kleine minderheid zijn in Nederland. Graag wil ik dan ook mijn eigen inbreng toevoegen aan het samenbrengen van Armeense jongeren door het bekleden van een bestuursfunctie. 

Ik kijk er enorm naar uit om aankomend jaar iedereen te ontmoeten. Als jullie nieuwe penningmeester zal ik ervoor zorgen dat het meeste eruit gehaald zal worden bij elke activiteit van dit bijzondere lustrum jaar, waarbij Gladzor haar 15e verjaardag viert!

Tot snel, 

Arman Abrahamjan

Penningmeester, ASV Gladzor bestuur 15


No comments:

Post a Comment