The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր

The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր
The Netherlands Diary

Monday 14 May 2018

Նիդերլանդահայ ուսանողները կարող են համալրել ԳԼԱՁՈՐ ուսանողական կազմակերպությունըASV Gladzor
     Նիդերլանդահայ ուսանողները կարող են համալրել ԳԼԱՁՈՐ ուսանողական կազմակերպությունը: Ձեզ ենք ներկայացնում այդ մասին կազմակերպության տարածած հաղորդագրությունը:
Ben jij geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij ASV Gladzor?
Wil jij volgend jaar deel uitmaken van de organisatie die het hele jaar door leuke en leerzame activiteiten verzorgt?
Wij zoeken Armeense jongeren en studenten die klaar staan om Gladzor een jaar lang te vertegenwoordigen, te laten groeien en zich willen inzetten voor de kernwaarden van Gladzor.
Gedurende het bestuursjaar zal je belangrijke ervaringen op doen als organisator en te maken krijgen met diverse activiteiten op de voorgrond, maar ook op de achtergrond.
Jij kan in de periode oktober 2018 - september 2019 ons team komen versterken als:
Voorzitter: je leidt de bestuurswerkzaamheden en houdt de voortgang van het bestuur constant in de gaten.
     Je coördineert de andere bestuursleden en zit vergaderingen voor. Verder ben jij het gezicht van Gladzor naar de buitenwereld.
Vice-Voorzitter: je staat altijd klaar om in te vallen voor de voorzitter of secretaris, en treft dezelfde voorbereidingen als hen.
Secretaris: je notuleert tijdens vergaderingen, werkt aan het archief, de ledenadministratie en verspreiding van informatie vanuit Gladzor. Je staat in contact met de leden en beantwoordt mails en brieven.
Penningmeester: je beheert de verenigingsfinanciën. Je werkt aan de boekhouding en de daarbij komende administratie. Je bent betrokken bij de kosten van externe partijen en onderhoudt contact met sponsoren.
Interne Coördinator: je behartigt de belangen van (aspirant) leden van Gladzor. Je bent de brug tussen het bestuur en de leden en onderhoudt en versterkt het contact binnen de vereniging.
Externe Coördinator: je neemt de communicatie met externe partijen op je. Je staat in contact met sponsoren en andere organisaties. Je bent actief betrokken bij het beeld van Gladzor naar buiten toe.
PR-Manager: je onderhoudt de social-media kanalen van Gladzor en denkt aan manieren om de bekendheid van Gladzor te vergroten en te promoten. Je bent ook actief betrokken bij het beeld van Gladzor naar buiten toe.
Stuur ons bij interesse of vragen een e-mail naar info@asvgladzor.nl, of neem contact op via 06-14954744.
     Vermeld in het geval van interesse in een bestuursfunctie je naam, motivatie en de functie waar je in geïnteresseerd bent. Als je niet goed weet wat het beste bij je past, maar wel het bestuur in wilt, neem dan contact met ons op.

No comments:

Post a Comment