The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր

The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր
The Netherlands Diary

Saturday 28 November 2020

Ամստերդամի Գրիգոր Նարեկացի հիմնադրամի օգնությունը Երևանում է

28 ноября в 20:41 

 ·Արցախի համար մարդասիրական օգնության  հինգերորդ թռիչքային առաքումը, որը նոյեմբերի 9-ին կազմակերպել էր Ամստերդամի Գրիգոր Նարեկացի հիմնադրամը` ժամանեց Երեւան

De vijfde vluchtzending met humanitaire hulp voor Artsakh, georganiseerd door de Stichting St. Grigor Narekatsi, arriveerde in Jerevan op 9 november. 

Gezien de bekende en voor alle Armeniërs tragische ontwikkelingen waarmee de oorlog werd beëindigd, werd voorkeur gegeven aan tijdelijke opslag, totdat de situatie in Artsakh nader werd opgehelderd.

Begin deze week werden de gestuurde hulpmiddelen (generatoren, thermo-ondergoed, zwachtels, etc.) verplaatst naar de dorpen Charektar, Shosh en het Yeghnikner-gebied, waar tegenwoordig de contactlijn met de tegenstander loopt. De chirurgische instrumenten en andere medische hulpmiddelen zijn aan het ziekenhuis van Stepanakert overgedragen.

Wij bedanken alle vrienden van de Stichting St. Grigor Narekatsi, in binnen- en buitenland, die op onze oproep gereageerd hebben met hun donaties en inzet. De bereidheid van onze landgenoten in de korte tijd waarin deze zending georganiseerd werd, getuigt van eenheid binnen de gemeenschap die van uiterst belang is, ook in deze moeilijke tijd met nieuwe uitdagingen die voor ons volk staan. Samen zijn wij sterk en kunnen wij alle moeilijkheden en tegenslagen overwinnen.

Bestuur

Stichting Sint Grigor Narekatsi


No comments:

Post a Comment