The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր

The Netherlands Diary/Նիդ.օրագիր
The Netherlands Diary

Friday 12 November 2021

Armeense Studenten Vereniging Gladzor

Zoals elk jaar is het bestuur van de Armeenise Studenten Vereniging Gladzor vorige maand gewijzigd. Na een moeilijk jaar waarin het vorig bestuur nauwelijks evenementen kon organiseren, waren er enthusiaste kandidaats-bestuurleden die zijn gekozen tijdens de Algemene Leden Vergadering. Hoewel er tijdens de Corona-periode veel nadelen waren, heeft het vorige bestuur zich gericht op andere belangrijke aspecten van de organisatie, en ook online evenementen georganiseerd. Omdat er weinig mogelijkheid was om evenementen te organiseren, waren er vorig jaar minder kosten en dus andere manieren van fondsenwerving. Als gevolg heeft bestuur 15 hun jaar met positieve financiele resultaten beeindigd. 


Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende personen, die heel erg enthousiast zijn om hun jaar te beginnen:

Tristen Arzmanians – voorzitter

“Ik kan niet wachten totdat ik iedereen persoonlijk kan ontmoeten en een drankje kan doen met jullie.”

Ellen Iskandarian – secretaris

“We gaan er een mooi jaar van maken en ik verheug me erop om iedereen te ontmoeten!”

Violetta Gazaryan – extern coordinator

“Ik kijk ernaar uit jullie allen te ontmoeten en ik hoop er samen met jullie een geweldig jaar van te maken!”

Celina Sesli – penningmeesteres

“Ik kijk er enorm naar uit om kennis te mogen maken met onze waardevolle en mooie gemeenschap, hopelijk zien wij jou snel bij een van onze evenementen!”

Lilith Sepoyan – vicevoorzitter

“Ik ben van mijzelf heel sociaal en hou van gezelligheid, van daar dat ik niet kan wachten op de leuke evenementen die ik met mijn bestuur mag organiseren. Ik kijk er erg naar uit om je te ontmoeten! “

Bestuur 16 is al hard bezig met de planning van het bestuursjaar. Ze gaan veel culturele, sportieve en gezellige activiteiten organiseren. Een van de meest spannende activiteiten zou een reis naar Armenië zijn die hopelijk volgend jaar mogelijk zal zijn! Het bestuur heeft recent hun jaarplanning gedeeld, die je hieronder kunt zien. Voor meer details moet je hun website (https://gladzor.nl/) en Facebook- en Instagrampaginas volgen. 


A picture containing text

Description automatically generated

Naast deze activiteiten zal het bestuur ook aan andere projecten werken zoals samenwerking met andere Armeense verenigingen in Nederland, lezingen etc.

Ben je een enthousiaste jongere en nog nooit bij Gladzor geweest? Volg hun sociale media, daar zullen ze de datum van de Kennismakingsborrel aankondigen.



Verginia Khalafyan

Dit artikel is geschreven in het kader van het EU-project “Solidarity Corps”. Wil jij ook schrijven voor Niderlandakan Oragir? Stuur dan een berichtje en wordt ook vrijwilliger! 


Ինչպես ամեն տարի, անցյալ ամիս եւս փոփոխվեց Հայ ուսանողական «Գլաձոր» կազմակերպության վարչության կազմը։ Դժվար` 2020-21 ուսումնական տարին մնաց ետևում, կորոնավիրուսով պայմանավորված` նախորդ վարչությունը դժվարությամբ էր կազմակերպում միջոցառումներ, թեև խորհրդի անդամները եռանդուն էին, այնուհանդերձ չնայած բազմաթիվ թերություններին, նախորդ խորհուրդը կենտրոնացավ կազմակերպության այլ կարևոր ասպեկտների վրա, ինչպիսին՝ առցանց միջոցառումների կազմակերպելը։ Նոր`
16-րդ վարչակազմը արդեն ծանրաբեռնված է տարեկան ծրագիրը կազմելու աշխատանքների վրա: Նրանք պատրաստվում են նոր ուսումնական տարում բազմաթիվ մշակութային, սպորտային և զվարճալի միջոցառումներ կազմակերպել։


No comments:

Post a Comment